søndag 30. oktober 2011

Laks med annanas

Kontrastar gjere seg ofte i matlaging, i dette tilfellet det salte opp mot søt annanas.. Til tre posjonar,hakkar du opp 1/2 purre og 3 gullerøtter. Legg det i ei ildfast form, ha oppå tre laksefilear, salt, peppar og ein boks annanas, og på toppen av laksebitane rømme. Eg hadde ein fløyteskvett i kjøleskapet etter å ha laga daimis, og hadde den over grønnsakene i staden for rømme.

Steik i 30 minutt på 200 grader, litt lenger med fråsen fisk.
Kok poteter til.

Bon appetitt!
(Mamma laga denne retten før, og den kan trygt begynna og laga igjenn, for den er veldig god)

2 kommentarer:

  1. Og pappa som var på besøk syns det var veldig godt!!!
    Denne helga skal han ha fårikål.

    SvarSlett
  2. Då er han heldig:)
    Eg laga calzone på bål i går, ein opplevelse:)

    SvarSlett