Det er lite tid og overskudd til å eksperimentere på kjøkkenet om dagen, men middag må me ha og her er min variant av fried rice med kjøttdeig (inspirert av ei oppskrift eg fant i Tara smak som me fekk i søndagskalenderen:)).
Til 3 svoltne trenge du: 3 egg, 0,5 ts kvitløkspulver, o,5 ts ingefær, 1 pakke kjøttdeig, 2 pakka boil in bag ris, 3 raspa gullerøtter, 1 pakke sukkererter i betar og 1 paprika i betar.
1. Kok risen.
2. Pisk egga. Steik på høg varme med litt olje under konstant omrøring. Ta eggemassen ut av steikepanna.
3. Varm opp olje i steikepanna tilsett kvitløkspulver og ingefær. Tilsett kjøttdeigen og steik den.
3. Varm opp olje i steikepanna tilsett kvitløkspulver og ingefær. Tilsett kjøttdeigen og steik den.
4.Tilsett resten av ingrediensene og steik under omrøring til alt er gjennomvarma.
5. Smak til med salt og pepar.
jummy jummy!
SvarSlett