I semptember blei eg 30 år. Det blei feira fleire dagar til ende, men på sjølve bursdagen hadde me middagsbesøk og serverte suppa. Eg er tilbake på jobb, så det er mannen i huset som var kokk.
Til indisk karry suppa til 4 trenge du:
1 løk
1 ss karry
2,5 dl fløyte
3 dl grønnsaksbuljong
1 boks hermetisk hakka tomater
1 fedd kvitløk
1 boks fersken skåre i terningar
200 gram kyllingfile i terningar
1-2 dl fersken saft
Start med å fres ein finhakka løk og karry.
Tilsett fløyte, buljong, hakka tomat og kvitløk.
Kok i 15 minutt
Tilsett fersken, ferskensaft og kylling 5 minutt før servering.
Til suppa hadde me foccacia.
Eg tok utgangspunkt i denne oppskrifta.
Eg kutta ut frøa, dobla oppskrifta og hadde det i ei lita langpanne.
Eg smurte litt olje på toppen og hadde oliven og havsalt.
Foccaciaen steikte i ca 30 minutt på 225 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar