fredag 2. mai 2014

Bulgur salat med kylling


Denne salaten er god med varm kylling til middag, eller kald som lunch/turmat.
Til 4 stykk trenge du:
1 pakke sukkererter
1/2 agurk
ca 30 svarte oliven
3 tomater eller ein pakke med Cherry tomater
160 gram tørr bulgur
4 kyllingfilear
Viss du skal ha denne salaten til middag starte du med å hakke opp sukkererter, agurk og tomater.
Kok opp vatn til bulgur, tilsett 1 ts gurkemeie, ha oppi bulguren, ta panna vekk fra varmen og la det stå og trekke i 10 minutt. Ha salt og pepar på kyllingfileen og steik filen ca 4 minutt på kvar side.
(dersom du skal eta salaten kald eller ha den med, skjær kyllingfileen i bitar og avkjøl kyllingen og bulguren før du blande det med dei øvrige ingrediensane).
Lag gjerne ein stor porsjon, for salaten var nesten bedre dagen etterpå:)
Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar