Gulrot kaka er ein av mine favorittar (etter sjokoladekake), og denne syns eg ble ekstra god og saftig, tiltross for at den er glutenfri.
Rør 3 egg og 3 dl sukker til eggedosis.
Tilsett 1,5 dl olje.
Bland samen 3 dl fin glutenfri melblanding, 1,5 ts kanel, 1,5 dl natron og 1,5 ts vaniljesukker.
Rør inn det tørre i eggedosisblandinga.
Rasp 3 store gulrøtter og 1 eple (uten skall).
Tilsett dette.
Ha røra oppi ei smurt 24 cm smurt kakeform. strø over 2 ss rosiner, og trykk litt nedi.
Steik kaka på nederste rille i 1 time på 175 grader.
Fyll:
bland samen 1 boks laktosefri philadelphia, 1 ts sitronsaft og 4-5 ss melis.
Ha fyllet oppå kaka. Kaka kan frysast med og uten fyll.
Håper du og syns kaka blir god:)
stemmer mengde natron??
SvarSlettNei!det skal være 1,5 Ts. Beklager😀
SvarSlett