Etter 10 dagar på ferie var det veldig kjekt å laga mat igjenn. Her ein egenkomponert lakserett. Starta med å skjære poteter og gullerøtter i skiver. la det utover i ei ildfast form med litt olja oppi. Hakka løk og la oppå, og lot det stå i steikeovnen til det var halv ferdig. Blanda samen purre og tomater, litt olja og basilikum. Hadde det oppå potetene og la laksefileen med litt pepar oppå. Hadde det inni ovnen igjenn til den var gjennomsteikt. Steikeovnen var på 225 gr heile veien. Og her er resultatet:
Ta ingrediensane på bildet (maisenamjøl mangla), klikk deg inn her:
www.godfisk.no/Lokale-oppskrifter/Norge/Bjoergens-fiskegryte
Og vips, så får du dette:
Eg hadde oppi litt for lite maisena, så det blei meir suppa en gryta, men smakte godt både på mandag og i dag.
Ta ingrediensane på bildet (maisenamjøl mangla), klikk deg inn her:
www.godfisk.no/Lokale-oppskrifter/Norge/Bjoergens-fiskegryte
Og vips, så får du dette:
Eg hadde oppi litt for lite maisena, så det blei meir suppa en gryta, men smakte godt både på mandag og i dag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar