Hei og god jul og godt nyttår. Me har hatt ei fin feiring og har fått masse fint.
I mårå startar nytt år med nye mulighetar. I går laga eg frukostblanding og dansk rugbrød som ett bidrag til å få ein sunnare januar enn desember.
Frukostblandingen blei laga av det eg hadde i skuffa
250 gr havregryn, restane fra gløggen (mandlar og rosiner), ein boks valnøtter, 1 dl solsikkekjerne, 1 dl linfrø og litt gresskarkjerne.
I ein lita panne smelta eg 1 ss smør og hadde oppi 1 ss honning, 1 ss brunt sukker og 1 dl appelsinjuce.
Eg blanda det tørre og det våte og la oppi ei langpanne. Steikte på 150 gr i 50 minutt og rørte rundt kvar 10 minutt.
Rugbrøda er laga av "pakke" frå møllers.
Eg vil ønske deg som kikkar innom ei fin nyttårsafta.
Den frokostblandingen såg meir enn god ut!! Godt tips å bruke julens rester på:) Ønsker deg lykke til med gode forsetter og GODT kreativt nytt år:)
SvarSlett