mandag 31. desember 2012

 
 Hei og god jul og godt nyttår. Me har hatt ei fin feiring og har fått masse fint.
 
 
I mårå startar nytt år med nye mulighetar. I går laga eg frukostblanding og dansk rugbrød som ett bidrag til å få ein sunnare januar enn desember.
 
Frukostblandingen blei laga av det eg hadde i skuffa
250 gr havregryn, restane fra gløggen (mandlar og rosiner), ein boks valnøtter, 1 dl solsikkekjerne, 1 dl linfrø og litt gresskarkjerne.
 
I ein lita panne smelta eg 1 ss smør og hadde oppi 1 ss honning, 1 ss brunt sukker og 1 dl appelsinjuce.
 
Eg blanda det tørre og det våte og la oppi ei langpanne. Steikte på 150 gr i 50 minutt og rørte rundt kvar 10 minutt.
 
 
 
Rugbrøda er laga av "pakke" frå møllers.
 
Eg vil ønske deg som kikkar innom ei fin nyttårsafta. 

1 kommentar:

  1. Den frokostblandingen såg meir enn god ut!! Godt tips å bruke julens rester på:) Ønsker deg lykke til med gode forsetter og GODT kreativt nytt år:)

    SvarSlett