Skjær 1 gullerot, 1/4 squash og 1/4 purre i strimler. Kok da i 3 minutt. Legg grønnsakene på folie, ha litt salt, pepar og balsamicoeddik oppå. Legg ein laksefile oppå, tilsett litt meir salt og peppar og litt timan før du pakke det inn i folien.
Steik på 200 grader i ca 15 min (litt lenger viss du vil ha den 100% gjennomsteikt), server med fullkornpasta.
Torsk med potet, grønsaker og gressløk smør
Følg framgongsmåten som over, men bruk brokkoli i staden for squash og ikke balsamiccoedikk og bruk torsk i staden for laks.
Smøret er laga av å piske saman smør, 1 egg og gressløk. Form det som ei pølse inni bakepapir og putt det i frysen. Skjær ein bit av pølsa i fråsen tilstand og legg oppå fisken.
God middag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar