torsdag 25. november 2010

Fisk i folie * 2

Å steika fisk i folie er ein enkel, grei, rask, god og sunn måte å tilbereda fisk på. 150 gr laks

Skjær 1 gullerot, 1/4 squash og 1/4 purre i strimler. Kok da i 3 minutt. Legg grønnsakene på folie, ha litt salt, pepar og balsamicoeddik oppå. Legg ein laksefile oppå, tilsett litt meir salt og peppar og litt timan før du pakke det inn i folien.


Steik på 200 grader i ca 15 min (litt lenger viss du vil ha den 100% gjennomsteikt), server med fullkornpasta.




Torsk med potet, grønsaker og gressløk smør

Følg framgongsmåten som over, men bruk brokkoli i staden for squash og ikke balsamiccoedikk og bruk torsk i staden for laks.



Smøret er laga av å piske saman smør, 1 egg og gressløk. Form det som ei pølse inni bakepapir og putt det i frysen. Skjær ein bit av pølsa i fråsen tilstand og legg oppå fisken.


God middag!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar