tirsdag 26. april 2011

Karen Oline 2 år

Niesa mi, Karen Oline blei 2 år på palmesøndag. Den dagen blei hu feira med 11 ungar og foreldre, påskedag var det familieselskap med besteforeldre, tanter, onklar og oldeforeldre. Hovedpersonen sjølv syns nok det heile var litt strevsomt, for under kaffien ville hu gå ut, og ein bestefar som ville ha litt "aleinetid" med jubilanten sjølv, blei med ut i sandkassen. Etter at hu kom inn, spurte hu "kan eg slappa av litt med mollart?"Eg strikka buksa til hu, og for ein gongsskyld var det eg laga passeleg (buksa hu fekk når hu blei født er forsatt ikkje passeleg og boddyen eg stikka er passeleg på lengden, men patentstrikket gjere den all for vid). Buksa er laga av restetrå, for da mesta østlandesgarn. Tok utgangspunkt i ein tights eg fant i familien nr 5,2011, og oppskrifta var i Rauma Babygarn.


Eg strikka prøve lapp og med minn tjukkelse på tråen, skulle eg bruka 60% av det som strod oppgitt. Så i tillegg til å bli kvitt litt trå, fekk eg brukt hovet litt og.



Sidan buksa var i "guta" fargar, måtte det til litt Kitty Cat effktar frå Hennes og maurits og her rytmeinnstrument og tøfler frå Marokko.












1 kommentar:

  1. KOSELIG innlegg :) :) hårbåndet er i bruk, tøflene også! klem

    SvarSlett