fredag 21. september 2012

Gullerotsuppa

 
No når det er blitt haust ute, smake det veldig godt med suppa. Eg har laga denne to gongar no, og den smake godt nylaga, men og godt etter å ha vore i fryseboksen noken veke oppvarma.
 
Ein stor porsjon (ca 5 porsjonar uten brød til)
1.5 kg gullerot
400 gr potet
1 løk
1.5 l kjøttbuljong
 
Skjer løken i skiver og fres den i olja
Tilsett 1.5 liter kjøttbuljong
Ha oppi skrelte gullerøtter og potetet i bitar
Kok i ca 15 minutt
Fres suppa til den er klumpefri med ein stavmiksar
Smak til suppa med salt og peppar
 
Server med kylling til (her kalt kylling til salat).
 
 
Ha ei fin helg du som kikkar innom!
 
No er lysa i bordpynten vår tent og me kose oss i sofakroken med smoothie, strikketøy og fredagsunderholdning på tven. Det er godt med helg:)

1 kommentar: