torsdag 22. november 2012

Kake og blomster designer kurs



 
For noken veke sidan var eg på blomster og kakedesigner kurs hos Cacas.
Resultat av kurset var blomstrane som kakene er pynta med. Me lærte å laga roser, tullipanar, roseknoppar og masse meir. Med meg heim blei frosting (eit godt alternativ for oss som ikkje er så glad i marsipan), lilla farge, lilla glitter og lilla tusj.
Det fine med desse blomstrane er at dei held seg i mange månar, er fine å sjå på, men smakar desverre ikkje så godt.
 
Kakene består av to ulike botnar med sjokolademouse mellom og rundt.
Den eine kaka blir med på jobben i mårå og den andre er i frysen. Det er eit prøveprosjekt å sjå korleis den er når den har vore fråsen.
 
No er snart kjøkkenet rydda, og eit tre dagars bakeprosjekt over.
Ha ei fin helg når den startar:)
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar