søndag 23. februar 2014

Ovnsbakte kyllinglår


Eg har ein forkjærlighet for alt i ett former som kan gjerast ferdig på forhånd når eg skal ha middagsbesøk, og denne retten komme inn i den kategorien.
 
Disse ovnsbakte kyllinglåra lage du slik:
Skjær poteter i 1/2 cm tjukke skiver og legg lagvis i botn av ei langpanne eller ildfast form (2 store, eller 3 små per person), ha litt salt, rosmarin og timian over potetene.
Kok opp 2 terningar med kyllingbuljong i 2 dl vatn, bland dette i 2 dl eplejuce (mengden tilpasses størrelse på forma du bruke, veska skal nesten dekka potetene).
Ha rosmarin og timian på kyllinglåra og legg dei oppå potetene (1,5 ubehandla kyllinglår per person).
Langsteik på 100 grader i 2 timar, eller "hurtigsteik"  40 minutt på 225 grader.
Server med grønn salat til.
 
Enjoy!

2 kommentarer:

  1. Hei!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

    SvarSlett