mandag 19. mai 2014

17 mai lunch

På 17 mai var me ute å såg på toget. I starten syns lillegutt det var veldig stas, men etter kvart blei det litt mange inntrykk. Når korpsa gjekk forbi oss å spela, blei det litt for masse av det gode og han tok til tårene. Då var det godt å ha hørselvern i nærheten og kunne kvila seg litt i vogna.
 
Etterpå var me hos oss å åt lunch.
Me kosa oss med: 

 
Potet og tomat salat 
 
Kok poteter (100 gram per person)
Skrell potetene når dei er blitt kalde, og del dei i bitar.
Sett steikeovene på 220 grader
Del cherrytomater i 2 (ca 5 per stk), legg dei oppi ei ildfast form. Ha salt, kvitløk, olje og basilikum oppå.
Steik i ca 20 minutt og avkjøl.
 
Bland potetene og tomatene.
Tilsett persille, gressløk og opphakka svart oliven.


Honningmelon og moreller
 

 
 Grønn salat av ruccola, rapid, sukkererter og grønn paprika.
 

Røykelaks

 
Eggerøre


Spekemat
(reinsdyrspølse, spekeskinke, fenalår, sola, salchichon og serano)
 

 
Og til desser, rullekake som svigermor hadde med.
Det er ingen sak og ha gjester når alt kan gjeras klar fleire timar før og gjestene har med kake:)
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar