fredag 9. september 2016

Pesto og taco snurra

I går laga eg pesto og taco snurra. Det blei god kveldsmat, lunsj i dag og noken til å ha i frysen. 

Til 32 stk trenge du:
125 gr smør
3 dl vatn
3 dl melk
50 gr tørrgjær
1 ts salt
1/2 dl sukker
500 gr grovbakst
500 gr kveitemjøl

0,5 glass pesto
0,5 glass tacosaus
200 gram kokt skinke

Bland alt det tørre. Smelt smør, ha oppi veske og varm opp til 37 grader. Tilsett veska oppi det tørre og elt deigen godt. 

Hev deigen i ca 1 time

Del deigen i to og kjevl ut. Smør 0,5 glass pesto utover, og strø ca 100 gram opphakke kokt skinke utover. Rull sammen, og skjær 2 cm tjukke skiver og legg utover bakebrett. Taco snurrane lages på samme måte, men i stedenfor pesto smørre du 0,5 glass taco saus utover.  

Etterhev i ca 30 minutt. 

Steik snurrane på 220 grader i ca 12 minutt. Avkjøl på rist. 

Ha ei fin helg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar