søndag 23. august 2009

Stoff og stil

Eg er så heldig å bu ein kort kjøretur fra Stoff og Stil, og var der ein tur i går. Hadde tenkt å kjøpra tøy med dyremotiv på, for å sy barneforkler, men enda opp med dette, men trur de kan bli like bra. Å vara på Stoff og stil for ein hobby entusiast, er trening i selvbeherskelse, var veldi fornøy når eg gjekk ut å betalte ett tre sifra beløp. Det er lett at ein vill, mykje meir enn det ein har kapasitet til å få til, og med begrensa lagringskapasitet, kan ein ikkje ta med seg heile butikken heim.

Har vore inne på bloggen til Haust (http://posidriv.blogspot.com/) og har lyst å prøva med på ein sånn baderomsmatte som hu har laga. Men først gjera ferdig forklene, før eg begynne på eit nytt prosjekt. Og trenge noken tips frå min mor, for korleis ein skal sy lappateknikk.

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Ka meinte du med det?????
  Fra din mor.

  SvarSlett
 2. sv: så hyggelig! ser du er meget produktiv på de fleste kanaler selv :) var fryktelig fint på rolfsnes :) har ikke vært innom noen ennå, tørr ikke å gå aleine, men hvis du googler "strikkekafe oslo" så kommer det en del treff :) har blandt annet funnet denne:
  http://www.snb-oslo.blogspot.com/
  så det er jo bare å prøve seg frem, har jop blitt så populært i det siste med strikking :)

  SvarSlett