tirsdag 27. april 2010

Fiskegryte

Hei, i dag har eg hatt fiskegryte til middag. Meininga var å legga ut bilde og oppskrift, men bilde blei så dårlig, og har åte opp, så då blir det berre oppskrift.
Eg syns i utgangspunktet det er veldig godt med fisk, men det er veldige lett å velga noko anna når det er ei torkeblokk som ligge i frysen. Men denne gryta, gjere torskeblokka ganske god.
4 (små) porsjonar:
400 gr torsk i blokk (endra fra tosk)
3 dl yoghurt naturel
1 tube mager rekeost
1 liten boks mais
1 ligen boks champingjong
1 purre
litt salt
Legg fisken i ei ildfast form, dryss litt salt over. Bland alle dei andre ingrediensane og slå det over fisken. Steik fisken i ovnen ved 180 gr til den er gjennomsteikt (tar fort ein time viss fisken er frossen). Server med kokt potet.

3 kommentarer:

 1. Hei, hva koster 400g Tosk i blokk, og hvor får vi kjøpt det. :o)
  <Hilsen Ole Petter og Kristine

  SvarSlett
 2. He, he ... Vanskelig å finne ein tosk på 400 gr, dei eg kjenne er kjenne kunne evt blitt til veldig mange fiskegryter. Så no er det endra torsk.

  SvarSlett
 3. Hehe, herlig :) Gryta såg god ut! No har du fått ei helsing frå tanteungen inne på livetpålier. Her er da ryddekveld - vaskar klede og prøver få litt orden i heimen. Me får besøk av Klara Helen i helga. Og så skal me på loppemarked på Solgry. Ha ein fine kveld. Klem frå Astrid Karin

  SvarSlett