søndag 4. april 2010

God påske

Hei og god påske alle samen. Eg kom frå påskeferie på Bømlo no i kveld. Har vore der i 9 dagar. Heima hos oss blir ein aldri for stor til å få påske egg, og her er mitt. Masse godt, og noken av mine favoritar, som feks ferrereo rocher og spesial frå den lille nøtte fabrikken.
Det er lett å ha store forventningar og planar før ein ferie, og når den er over, har det ofte vore anerledes enn ein forventa, og ein får skjelden gjort alt ein planlegge. Men tiltross for dette, eg har hatt ein fin ferie, bortsett frå at eg hadde tenkt det skulle væra sol og varmt, slik at eg kunne vara med og på sjøen. Men som sikkert mange andre i sørnorge kan vara enige med meg i, været har ikkje vore alverden denne påsken. Det var ein halv dag med sol og masse vind og ein kveld uten masse regn og vind. Og då var eg på båttur.

Her er sola på vei ned uti havetInni Førdes fjorden var det ikkje ei bølga, utenom dei me laga sjøl
Ein av mange fine holmar, eg satsa på ein bra sommar så ein kan dra på båttur og slå seg ned på ein holme og nyta strand og sjølivet.
I mårå skal eg lada opp til å begynna på jobb igjenn, med å lesa ferdig boka eg har holdt på med i påsken, og ta ein tur på Elixia.
Håpe du og har hatt ein fin ferie

3 kommentarer:

  1. Hei vennen! Høres så deilig ut å reise hjem og bli vartet opp med påskeegg (blir aldri for stor til det, nei...), båttur og god familiekos! Feriene blir nesten akdri slik man planlegger, nei... Men det viktigste er at man klarer å slappe av og kose seg med familie og venner. Håper også formen din var tålelig bra mens du var der. Vi har vært en snartur til Fr.stad og ellers bare slappet av hjemme på Darbu og hatt noen småbesøk av naboer og venner. Godt det også! Nå drar vi snart på møte i Senterkirken. Blir koselig å møte "familien" igjen... Vi savner deg sånn, Oddbjørg! Skulle ønske du bodde her, jeg! Vi må prøve å få til et besøk snart. Enten i Oslo eller her. Vi holder kontakten i hvert fall. Stor klem fra ei som har deg i tankene veldig ofte!

    SvarSlett
  2. Hei på deg! Har utfordring til deg på bloggen :)

    SvarSlett