onsdag 15. september 2010

Lunch salat og oppskrifts tips

Frista denne salaten til lunch? oppskrifta er henta frå ei matpakkekokebok som eg kjøpte på Malta, og som eg har laga min egen variant av. Og det er ikkje tilfeldig at denne salaten er der, for alt er like friskt når du tar den fram til lunch, etter x antall tima i kjøleskap (eg pleie laga den kvelden i forveien).
Salaten innehold: cherrytomater delt i to, steinfrie svarte oliven, tunfisk i vatn, sukkererter, hardkokt egg og litt oljedressing
To tips frå "test ut nye oppskrifter" prosjektet mitt.
Her finne du oppskrift på paibotn:
http://www.recepten.se/recept/vaesterbottenpaj.html
og med dette fyllet:
http://www.melk.no/oppskrift.aspx?mnu1id=9500&mnu2id=9555&mnu3id=9564&artid=14375
Og på bildet over, i muffinsformer.

Tips to:

Svinefile med cous cous

Oppskrifta finne du her:
http://www.denstoltehane.no/oppskrifter/kyllinglar-med-cous-cous

Eg laga min egen varian, å brukte svinefile i staden for kyllinglår og kutta ut kapersblomsten.

No skal eg finna fram ullteppe, og finna ein god stilling på sofaen, og gjera meg klar til sesong åpning av Valer. Passe meg utmerket sidan eg er sliten etter fysioterapi i dag og må holda et lavt aktivitetsnivå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar