fredag 28. oktober 2011

Brennande kjærlighet a la Oddbjørg

Ingrediensane til brennande kjærleik var kjøpt inn, men når eg skulle starta og laga, fant eg ut at eg syns det passa best og ha "gønnsaker" oppi, og ikke grønn salat til. Til ca 3 porsjonar blei 3 gullerøter skrelt og delt i små bitar og kokt i ca 10 minutt, og det samme med 2 epler (syrlige).




Skrell 8 medium store poteter og del i bitar (ein ete alltid mykje meir potet når ein har potetstappa en vanlig kokte, derfor 8). Kok til dei er mjuke.




Steik bacon (1 pk ca 100 gram) og ein løk, begge deler i små bitar. Tilsett 500 gr opphakka røykte kjøttpølser, epler og gullerøttene.




Mos potetene, smak til med salt og peppar, litt smør og melk.




Eg har besøk av pappa i hela, og sidan maten var ferdig lit før han kom, satte eg begge deler inn i steikeovnen i separate ildfaste former. Og sjøl han som er "potetstappe mester" syns det var godt, så då kan ein trygt sette dette på menyen igjenn.




God helg!

1 kommentar:

  1. Mmmm - så god høstmat!

    God torsdagskveld til deg:)

    SvarSlett