mandag 28. juli 2014

Sjokolademuffins med integrert fyll

Lillesøster blir 18 år i august og på lørdag hadde me familieselskap. 14 store og små var samla.  Eg og lillesøster laga sjokolademuffins. Me tok utgangspunkt i denne oppskrifta. Men dobla antall egg og erstatta kulturmelka med vaniljeyoghurt. Me starta med å piske eggedosis, tilsette smøret, yoghurten og det tørre til slutt. Etter at me hadde hatt fyllet oppi muffinsformene hadde me oppå hakka 70% sjokolade og hakka cashevnøtter (til dobbel oppskrift trenge du ca 100 gram av kvar til (30 store muffins)). Muffinsane steikte me på 225 grader i ca 12 minutt.  Sjokoladen smelta i varmen når me skulle eta, og då blei det ekstra godt. 

I går laga eg og lillesøster energibar. Me brukte denne oppskrifta. I mangel på tranbær brukte me aprikos og rosiner. Dei blei kjempegode:)
No er sola komt fram igjenn og eg og lillegutt skal på trilletur. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar