3 dobble plater daim knuses
0,5 l kremfløyte (vanlig eller lett) piskes til krem
2-3 ss kaffi
3 egg og 3 ss sukker piskes til eggedosis
Bland opphakka daim og kaffi i kremen, rør deretter inn i eggedosisen, ikke for kraftig bevegelse
Blandingen helles i frysebeholder og legges raskt i frysen. Klar til bruk etter 12-24 timer
mmmmm... du konne jo invitert meg og syns eg:P Glede meg SJUUUUKT(!!!) te du komme! :)
SvarSlettInge...slott
(haha! du du den? sant slott/borg! hoho, eg ler og ler:P)
Du er alltid velkommen Inge...slott. Håpe du kan komma ei helg til meg iløpet av våren. Så kan me laga god mat og finna på kjekke ting. No har eg vore å kjøpt mango, mango juce og rødbet som eg tar med meg heim til helga, så me kan laga smooth.
SvarSlettOddbjørg
Ser godt ut.
SvarSlettMeiner du 1/2 dl eller 1/2 liter fløyte??? Kan sjå ut som du har skrive feil???
Og julekjeksa har forhåpentlegvis fått bein å gå på før dei går av seg sjølv????
ohhh! da hørres bra ut! Idag har eg hatt besøk av Lydia... skjønn ungdom:P me lagde gullerotkaka for mamma, å no ska me semiliegrynsgraut te kvels:) å eg har snakka me nåken folk å fonne ut at helten(kosedress) min e på vei! (heltkonfesjon.no(eg ska ha den brune og rosa)) Love ya!!
SvarSlettXOXO Ingeslott:)