søndag 17. oktober 2010

Enkel fiskegryte i form og eple deser

2 porsjonar, sett steikeovnen på 200 gr. Kok opp ein pakke med bergensk fiskesuppe, men bruk 1/2 parten av veskemengda som står angitt på pakken. Legg ei torskeblokk på 400-600 gr i ildfast form med litt olje i. Legg frosne grønsaker (brokkoli, blomkål og gullerotblanding feks) rund (ca 1/2 pakke). Ha "suppa" over. Ha ost oppå. Sett det midt i steikeovnen og steik i ca 40 min. Server med kokte poteter.
Deser
Pakk inn epler med kanel, mandlar og solsikkefrø i ein aliminiumsforlie. Steik på 200 gr i ca 25 min. Server lunt sammen med vaniljekesam.

God, enkel og relativt sunn middag.
Har vore litt ute å åte i da sista, og her er noken resturang anbefalinga:
http://www.cafenoahsark.no/ (bla. grilla mat)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar