Start med å få potene på kok. Kok brokkolien i 3 min og avkjøl den litt. Ha sitron og balsamiccoedikk oppå. Sett steikeovnen på 180 gr. Legg porsjonsstykker med kvit fisk i ildfastform med litt olja i botn. Start med å smør sennep oppå fisken. Bland griljermjøl, persille, gressløk, parmesanost, salt og peppar og ha det oppå sennepen og ha det oppå fisken. Steik i 8-10 min, det siste minuttet under grill (for å få sprø skorpe).
PÅSKEMENYEN; REKECOCTAIL, LAMMEFILET & PANNA COTTA MED KOKOS
for 6 timer siden
koselig borddekorasjon! ildtoppar er søte, eg må ha meg ein ny ettersom den lille eg har i vinduet lider av for lite vatning ;) du er god med nye oppskrifter, øvegår da eg komme på å lage te middag!! :) god helg, me reiser til stvg te svigers. snakkast!
SvarSlett