søndag 3. juli 2011

Kyllingboller Kebab

Til to middagsporsjonar og ein lunsj trenge du:


400 gr kyllingkjøttdeig, 4 ss cottage cheese, 8 ts spisskumme, 4 ts tørka koriander, 4 ts tørka chili, 2 ts salt, 4 ts tørka ingefær, 4 ts malt kanel, 4 ss vatn




Bland samen alt. Sett på risen (eg brukte fulkornris som skal koka i 10 min). Form små kjøttboller med to skeier, ha skeiene oppi eit glass vatn, dersom farsen henge seg fast.
Steik på middelsvarme i ca 5 min etter at du er ferdig med å laga alle kjøttbollene.




Bland samen salat av sukkererter, tomat og druer.


Ha risen oppi ei lita skål, ha middagstalerken over og snu begge sånn at risen holde "skålfasongen" når den komme på talerken, ha oppå ønska mengde kjøttboller, salt og gresk rømmedressing.




Nam, nam....

1 kommentar:

  1. MMMMMM, da såg godt ut! Du har fått mail btw, på hotmailen, kom ikkje på dei andre... :DD

    Klem Ingeborg <3

    SvarSlett