søndag 14. august 2011

Fiskegryte

Enkel og god fiskemiddagOg du trenge ikkje meir enn dette til 3 porsjonar:
Kok opp suppa som anvist på pakken, men bruk kunn 4 dl vatn. Tilsett 2 dl melk gulrotskiver og purreringar, la gryta småkoka i 3-4 minutt. Tilsett mais og fisk (torsk) i porsjonsbitar. Sett på risen (evt gjer da før dersom du har ein ris som trenge meir enn 10 minutt kokig) Kok opp gryta, legg lokk på panna og sett plata på ein, la fisken trekka i 12-15 minutt.


Denne delikatesen har eg hatt glede av å eta fleire dagar på skjeva.


Desverre blei da ikkje noko "fangst" denne helga.

3 kommentarer:

  1. Vil du ha jobb som fjernkokk?

    SvarSlett
  2. Wow, da såg utruli godt ut! :)

    Gjett kim, <3

    SvarSlett
  3. Skulle gjerne vore "fjern kokk" eg, men trur det kan bli vanskelig å holda næringsmiddelforskriften då:)Men skal heller laga noko godt neste gong eg komme heim.

    SvarSlett