Eg hadde ei flintsteik som egentlig skulle vore grilla i pinsen, men det blei aldrig gjort. Men eg fekk god middag av den to dagar. Første dagen hakka eg den opp og hadde den samen med heimelaga potetsalat og squasj, cherry tomater og sukkererterPotetsalat
150 gr poteter
2 ss lettrømme
2 ss yoghurt naturel
1 ts senep
1/4 løk
1 sylteagurk
1/2 ts kraft frå sylteagurken
salt, pepar og pressa sitron
Bland saman alt det "fuktige" og ha det over potetene. Rør samen.
I min potetsalat kom det aldrig sylteagurk, for eg fekk ikkje opp glasset og då kutta eg ut sennepen og. Dette blei erstatta med ein pakke gresk dressing krydder frå Knorr. Blei godt det og :)
Dag to
Ta med middag
Potet i bitar (kokte ei ekstra første dagen)
squasj
cherry tomater
spinatblad
litt "fuktig" frå potetsalaten
og sukkererter
Ta,ta, 7 min seinare var det oppi ein boks og var god middag ein dag eg var lenge på jobben og skulle vidare etterpå.
Ha ei fin helg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar